Behöver du komma i kontakt med oss?

Det är ibland svårt att nå oss på telefon då vi ofta står med besökare eller medlemmar på skjutbanan. Men använd gärna kontaktformuläret här till höger, så återkommer vi till er snarast möjligt!

EN Modern skjutbana utan kompromisser

Vår skjuthall består av en 25 meters skjutbana med skjuttillstånd dygnet runt – året om. Vi har 18 skjutplatser och tillsammans med ett modernt onlinebokningssystem och elektromekaniska transportörer för måltavlorna kan vi effektivisera skjutpass och ombesörja upp till 18 skyttar per timme! Luften omsätts hela 22ggr per timme vilket borgar för god luftkvalite för skyttarnas välmående och samtliga klubbvapen är moderna och lättanvända.

Först i Sverige

The Target grundades av tvillingbröderna Lars och Björn Nyberg 2001 med ett nytt koncept att erbjuda möjligheten för alla att testa skytte med pistol och revolver. Verksamheten har sedan dess utvecklats och idag är verksamheten välmående och driver samt underhåller en egen aktiv modern skjutbana. Verksamheten har underhållit tiotusentals människor genom åren via prova-på skytte både för privatpersoner och företag genom olika företagsevent. 

The Target Shooting Club, såg sitt ljus i nuvarande form 2013 och sedan dess har klubben haft exklusiv åtkomst till skjutbanan och växt till en klubb med närmare 500 aktiva medlemmar som tränar och tävlar inom sportskyttegrenarna under respektive förbund. Klubben har bl.a. haft ingen mindre än Ragnar Skanåker som medlem tillsammans med diverse rikskändisar, politiker och entreprenörer. Klubben riktar sig till personer som är redo att utbilda sig inom – och aktivt träna – pistol och revolverskytte som en form av meditation, avkoppling eller nöje

Bokningsvillkor

– Samtliga deltagare skall ha fyllt 18 år. Inga undantag ges.

-Samtliga deltagare måste ha med sig giltig ID-handling.
ID-handling scannas och informationen sparas i besökarloggen (se integritetspolicy för mer information).

-Deltagare får absolut ej vara påverkade av alkohol eller andra substanser. Påverkade deltagare nekas att deltaga utan återbetalning av bokat paket.

-Bokat paket skall vara förbetalt via hemsidan innan besöket.
The Target äger rätten att automatiskt avboka bokningar som ej är betalda.

-The Target hanterar ej kontanter under några omständigheter.

-Bokade paket är per person och kan ej delas.

-Bokade och betalade paket återbetalas ej. Får du förhinder kan vi boka om upplevelsen till annat datum.

-Kom i tid, senast 15 minuter före bokad tid.

-Läs bokningsbekräftelse du får när du gjort din bokning. Där finner du viktig information om ditt besök.